DESPRE NOI

Zenergetic Solar vă oferă servicii complete de instalare sisteme panouri fotovoltaice

Servicii complete de instalare sisteme panouri fotovoltaice

Zenergetic Solar îți oferă servicii complete în adevăratul sens al cuvântului. Nu te ocupi tu de dosarul de "Prosumator" și nici de alte documentații. Tu trebuie doar să completezi cererea de ofertă iar noi ne ocupăm de restul. Serviciile noastre de instalare sisteme panouri fotovoltaice reprezintă soluția ideală pentru eficiență energetică, fiabilitate, prețuri accesibile și inovație în casele și companiile din întreaga țară.

ZENERGTIC

Suntem o echipă de întreprinzători, iar obiectivele și valorile noastre principale sunt calitatea produselor finale, profesionalismul și punctualitatea muncii noastre.

ECHIPA

Echipa Zenergetic Solar este formată din profesioniști cu peste trei ani de experiență în domeniul sistemelor de panouri fotovoltaice, iar acest lucru asigură calitatea celor mai bune servicii pentru dumneavoastră.

EXPERIENȚA

Experiența noastră de antreprenoriat din ultimii 20 de ani împreună cu pasiunea, seriozitatea și perseverența ne-au ajutat să dobândim un renume important în acest domeniu.

PASIUNEA

Pasiunea și grija noastră pentru a proteja resursele naturale ale Pământului ne-au îndrumat să găsim constant soluții inedite de valorificare a puterii Soarelui pentru aduce eficiența energetică la un întrerupător distanță, chiar și în casele dumneavoastră.

OFERTA

Sistemele noastre de panouri fotovoltaice vin la pachet cu servicii complete de instalare panouri fotovoltaice eficiente și rentabile, atât pentru clienții rezidențiali, cât și pentru clienții din domeniul industrial și comercial.

VIITOR

Mai mult decât atât, căutăm constant soluții pentru a face ca energia solară să fie accesibilă tuturor și de aceea în curând vom lansa și servicii de instalare pentru sisteme de panouri fotovoltaice pentru uz urban.

Pentru noi, un proiect se încheie atunci când clientul este mulțumit!

MISIUNEA ZENERGETIC SOLAR

Misiunea noastră este aceea de a oferi servicii complete de instalare panouri fotovoltaice eficiente și rentabile, atât pentru clienții rezidențiali, cât și pentru clienții din domeniul industrial. Informarea inițială, întocmirea documentației "Prosumator" și proiectarea a sistemului de panouri fotovoltaice reprezintă, pentru noi, faze la fel de importante precum cele de instalare și predare a sistemului.

Scopul nostru este de a vă oferi proiecte la cheie - de la dosarul de consumator, până la primul bec funcțional din casa sau compania dumneavoastră!

Zenergetic Solar oferă acces la surse de energie curată și regenerabilă, pentru reducerea considerabilă a costurilor din factura lunară. Suntem preocupați să creăm un viitor mai bun pentru clienții, angajații și comunitățile pe care le deservim. Dorim să fim printre liderii industriei prin dezvoltarea și implementarea de soluții solare inovatoare pentru a contribui la crearea unui peisaj energetic durabil și echitabil.

Nu pierdeți oportunitatea de a economisi bani prin instalarea unui sistem de panouri fotovoltaice.
Contactați-ne pentru o ofertă personalizată acum!

VIZIUNEA COMPANIEI

Având în vedere situația globală din punct de vedere energetic, creșterile costurilor cu energia fiind o problemă la nivel mondial, planul nostru este să susținem modul în care energia este produsă și consumată prin furnizarea de produse și servicii de energie solară încadrate într-un raport calitate-preț de cât mai bun.

Ne dorim să devenim unul din principalii furnizori de sisteme de panouri fotovoltaice și să dăm posibilitatea proprietarilor de case și companii să devină producători independenți de energie, eficientizând spațiul și costurile cu energia electrică.
La Zenergetic Solar suntem motivați să contribuim la un viitor mai curat și mai verde pentru generațiile viitoare. Știm că pentru a aduce o schimbare semnificativă în lume, totul pleacă de la partea de educație.

Așadar, ne consiliem clienții de fiecare dată cu privire la beneficiile tehnologiei panourilor fotovoltaice și asupra serviciilor oferite cât mai complet, astfel încât aceștia să poată lua decizii inteligente și înțelepte în ceea ce privește alimentarea cu energie.
Servicii parcuri fotovoltaice

PARCURI FOTOVOLTAICE

Zenergetic Solar oferă servicii complete, de la consultanță inițială la proiectare, studii de specialitate personalizate, prezentarea de soluții adecvate și efectuarea lucrărilor necesare montării unui parc de panouri fotovoltaice. Ne asociem cu parteneri din domeniu pentru a oferi cele mai bune soluții adaptate nevoilor și dorințelor clienților noștri.

Parcurile fotovoltaice necesită întreținere pentru a avea performanțe bune pe o perioadă îndelungată de timp. Noi asigurăm servicii de întreținere parcuri fotovoltaice, operarea comercială și corectarea energiei reactive (pentru a rezulta un sistem conform cu Ordinul ANRE). Energia reactivă este energia de care nu beneficiați în scopul consumului, dar pe care o regăsiți pe factură, deci care vă este imputată la costuri.

Prin intermediul acestor servicii, clienții noștri pot diminua dependența de companiile de energie electrică cu minim 60%. Descoperă cum poți beneficia de serviciile noastre ACUM!

Cere o ofertă

Contactați-ne

Echipa Zenergetic vă stă la dispoziție pentru informații și detaliile despre serviciile noastre. Dumneavoastră trimite-ți mesajul și un specialist al echipei noastre vă va răspunde în cel mai scurt timp posibil. Dorim să ne îmbunătățim în permanență calitatea serviciilor oferite și dacă cumva sunteți nemulțumit de serviciile oferite de una din echipele Zenergetic vă rugăm să ne contactați.

Acord expres al politicii de confidențialitate

Prin trimiterea acestui mesaj confirmați în mod expres că sunteți de acord cu politica de confidențialitate a Zenergetic Solar S.R.L. (click pentru a citi) și cu termenii și condițiile companiei noastre (click pentru a citi). Compania noastră nu vă trimite detaliile dumneavoastră unei terțe părți și nici nu vă va bombarda cu mesaje de tip spam.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate