PANOURI FOTOVOLTAICE UZ REZIDENȚIAL

Alege sistemele de panouri fotovoltaice uz rezidențial Zenergetic. Alege să fii Prosumator.

Alege inteligent. Fii "Prosumator"

Panouri fotovoltaice uz rezidențial

Optați pentru utilizarea energia gratuită a soarelui și vă alimentați casa sau blocul prin intermediul serviciilor complete de instalare pentru sisteme fotovoltaice rezidențiale oferite de compania noastră.

Sistemele de panouri fotovoltaice pot fi instalate în case, pensiuni, duplexuri și cartiere rezidențiale, iar Zenergetic Solar vă oferă toate tipurile de sisteme de panouri fotovoltaice: on-grid, off-grid și hibrid.

Energie cu aproape 0 lei

Panourile fotovoltaice sunt concepute pentru a capta și a transforma eficient lumina soarelui în energie utilizabilă, astfel încât să puteți obține economii maxime în cel mai scurt timp.

Alegeți cum folosiți electricitatea

Poți alege să fii Prosumator, adică vei consuma energia pe care o produce sistemul tău fotovoltaic și vei folosi și energie electrică din rețea doar atunci când este necesar.

Economisiți bani și reduceți amprenta de carbon

Serviciile noastre de instalare a panourilor fotovoltaice vă vor reduce facturile la electricitate și vor crește valoarea proprietății dumneavoastră.

Instalare sigură și fiabilă

Folosim numai echipamente de înaltă calitate pentru instalațiile noastre, astfel încât să puteți fi siguri că sistemul de panouri solare Zenergetic este sigur și fiabil

Panouri fotovoltaice on-grid pentru casa

SISTEM PANOURI FOTOVOLTAICE ON-GRID

Sistemele fotovoltaice conectate la rețea, cunoscute și sub denumirea de "grid-tied", sunt sisteme care se conectează la rețeaua națională de distribuție a energiei electrice. Conectarea se face prin intermediul unui invertor care transferă energia electrică generată de panourile solare către rețea. O parte din energie poate fi utilizată imediat în locuință, iar surplusul poate fi transferat în rețea și consumat ulterior fără a fi taxat.

Acest tip de sistem prezintă avantajul costurilor mai reduse de achiziție și instalare, reducerea cheltuielilor cu energia electrică, instalare simplă, precum și posibilitatea de a prelua surplusul de energie în rețeaua națională. Nu mai este necesară achiziționarea și instalarea unei baterii de stocare, ceea ce reduce atât investiția inițială cât și costurile de întreținere.

CERE O OFERTĂ

Transformă-ți casa sau blocul în sursa proprie de energie
- contactează-ne acum pentru oferta de panouri fotovoltaice Zenergetic!

Fii independent. Alege panourile fotovoltaice off-grid

SISTEM PANOURI FOTOVOLTAICE OFF-GRID

Sistemele de panourile fotovoltaice off-grid sunt ideale pentru locuințele care nu au acces la rețeaua de distribuție a energiei electrice și funcționează complet separat de aceasta. Acestea sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de sisteme fotovoltaice cu stocare sau sisteme independente, deoarece utilizează baterii pentru stocarea energiei electrice generate de panourile solare.

Structura sistemului off-grid Zenergetic include panouri fotovoltaice, un controler de încărcare, baterii și, opțional, un generator de rezervă. Invertorul conectează bateriile la linia electrică din locuință și, eventual, la generator. Acest generator poate fi utilizat ca o sursă suplimentară de energie în cazul în care sistemul nu poate genera suficientă energie electrică.

În zonele mai izolate, instalarea unui sistem de panourile fotovoltaice off-grid poate fi o soluție mai rentabilă decât racordarea la rețeaua de distribuție a energiei electrice, din punct de vedere al costurilor.

Dacă locuiești în zone izolate sau dorești să te bucuri de independența energetică, sistemul de panouri fotovoltaice off-grid Zenergetic poate fi soluția perfectă. Acesta îți asigură accesul la o sursă stabilă și fiabilă de energie electrică, fără să fii nevoit să te conectezi la rețeaua națională. Contactează-ne folosind formularul de cerere de ofertă și un coleg îți va face o oferta estimativă pentru un astfel de sistem.

CERE O OFERTĂ
Fii independent. Alege panourile fotovoltaice off-grid

SISTEM PANOURI FOTOVOLTAICE OFF-GRID

Sistemele de panourile fotovoltaice off-grid Zenergetic sunt ideale pentru locuințele care nu au acces la rețeaua de distribuție a energiei electrice și funcționează complet separat de aceasta. Acestea sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de sisteme fotovoltaice cu stocare sau sisteme independente, deoarece utilizează baterii pentru stocarea energiei electrice generate de panourile solare.

Structura sistemului off-grid include panouri fotovoltaice, un controler de încărcare, baterii și, opțional, un generator de rezervă. Invertorul conectează bateriile la linia electrică din locuință și, eventual, la generator. Acest generator poate fi utilizat ca o sursă suplimentară de energie în cazul în care sistemul nu poate genera suficientă energie electrică.

În zonele mai izolate, instalarea unui sistem de panourile fotovoltaice off-grid poate fi o soluție mai rentabilă decât racordarea la rețeaua de distribuție a energiei electrice, din punct de vedere al costurilor.

Având un sistem de panourile fotovoltaice off-grid Zenergetic, dacă locuiți în zone mai izolate puteți avea acces la o sursă fiabilă de energie electrică, independentă și fără a fi nevoie să vă bazezați pe rețeaua națională. În acest fel, orice casă poate avea propriul sistem de panouri fotovoltaice funcțional.

CERE O OFERTĂ
Alege cel mai inteligent sistem

SISTEM HIBRID PANOURI FOTOVOLTAICE

Sistemele hibride de panouri fotovoltaice Zenergetic Solar combină avantajele sistemelor off-grid și on-grid pentru a oferi o soluție mai inteligentă și mai eficientă.

Acestea sunt mai puțin costisitoare decât sistemele off-grid și funcționează în următorul mod: panourile solare sunt conectate la un controller de încărcare, care, la rândul său, este conectat la baterii. De la baterii, prin intermediul unui invertor, linia se ramifică, spre locuință și spre rețea, pe aceasta ramificare se montează un instrument de măsurare a puterii. Energia stocată în baterii poate fi astfel transferată în rețeaua de energie electrică.

Sistemele hibride de panouri fotovoltaice oferă avantaje multiple, iar Zenergetic Solar vă oferă servicii complete de instalare, de la proiectare la depunerea dosarului de "Prosumator", la mentenanța ulterioară. Alegeți Zenergetic Solar pentru un sistem hibrid performant și profitați de economii substanțiale la facturile de energie. Contactați-ne astăzi pentru a primi o ofertă inițială în cel mai scurt timp.

CERE O OFERTĂ

Despre Compensarea Cantitativă

În data de 31 decembrie 2021, s-a aprobat programul de compensare cantitativă a energiei electrice produse și livrate în rețeaua națională. Acest lucru înseamnă că orice kilowatt-oră injectat în rețea prin intermediul sistemului fotovoltaic va putea fi consumat în decurs de 24 de luni. Începând cu 1 mai 2022, programul de compensare cantitativă a energiei injectate în rețea versus energia preluată din rețea este în vigoare și oferă proprietarilor de sisteme fotovoltaice posibilitatea de a-și optimiza utilizarea energiei produse.

Panouri Fotovoltaice Zenergetic Solar pentru uz rezidențial

SERVICII COMPLETE DE INSTALARE SISTEME PANOURI FOTOVOLTAICE

Zenergetic Solar îți oferă servicii complete în adevăratul sens al cuvântului. Nu te ocupi tu de dosarul de "Prosumator" și nici de alte documentații. Tu trebuie doar să completezi cererea de ofertă iar noi ne ocupăm de restul.

Colectarea informațiilor inițiale

Zenergetic Solar începe cu colectarea de informații despre consumul de energie electrică, planurile de utilizare a energiei în viitor, puterea contractată și locația imobilului. Acestea sunt esențiale pentru a determina obiectivele și necesitățile clientului în privința unui sistem fotovoltaic.

Analiza și configurarea sistemului

Pe baza informațiilor colectate, Zenergetic Solar determină puterea necesară a sistemului și configurarea acestuia. Alegerea furnizorilor de materiale și echipamente și estimarea costurilor sunt etape cruciale în acest proces. Zenergetic Solar întocmește o ofertă detaliată a lucrării, care include discuții tehnice și vizite la locație.

Contractarea și instalarea panourilor

După ce ofertă a fost acceptată, Zenergetic Solar întocmește contractul și factura de avans, efectuează aprovizionarea și programarea transportului și instalării. Transportul, instalarea mecanică și electrică a echipamentelor sunt ultimele etape înainte de a începe să fii "Prosumator".

Mentenanță panouri fotovoltaice

Zenergetic Solar de specialiști se asigură că sistemul tău fotovoltaic rămână în stare perfectă de funcționare pentru a maximiza producția de energie electrică și a preveni problemele tehnice. Serviciile noastre de mentenanță garantează durabilitatea și performanța sistemului pe termen lung.