PANOURI FOTOVOLTAICE INDUSTRIAL

O soluție eficientă și rentabilă pentru îmbunătățirea eficienței energetice

Fă-ți compania mai profitabilă acum

Panouri fotovoltaice uz industrial

La Zenergetic Solar, misiunea noastră este de a oferi servicii complete de instalare a panourilor fotovoltaice pentru uzul industrial, care să ofere clienților noștri o îmbunătățire a eficienței energetice. Informarea inițială, întocmirea documentației "Prosumator" și proiectarea sistemului de panouri fotovoltaice reprezintă, pentru noi, faze la fel de importante precum cele de instalare și predare a sistemului.

Contactează-ne acum

Proiectare

Se bazează pe model matematic, experiența inginerilor și implicațiile financiare pentru proiectarea sistemelor de panouri fotovoltaice.

Instalare

Servicii de instalare la cele mai înalte standarde, cu echipă specializată în instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice tip COR 741103 și COR 2151.

Mentenanță

Curățare și monitorizarea performanțelor sistemelor de panouri fotovoltaice, indiferent de sursa achiziției.

Garanție

Garanție minimă de 20 de ani pentru panourile fotovoltaice, și cu o durată de viață de minim 30 de ani. Echipamente de top utilizate pentru funcționare fiabilă.

Crește profitul companiei tale

SISTEM PANOURI FOTOVOLTAICE UZ INDUSTRIAL

Sistemele de panouri fotovoltaice uz industrial sunt soluții ideale pentru companii care doresc să își crească profiturile prin costuri mai scăzute de operare, scadă expunerea la costurile fluctuante ale energiei și să reducă amprenta de carbon. Aceste sisteme au următoarele avantaje:

  • Reduceri substanțiale ale costurilor cu energia electrică - Companiile pot reduce costurile cu energia electrică prin producerea propriei energii solare, care poate fi utilizată pentru a alimenta operațiunile zilnice.
  • Investiție cu randament bun - Sistemele fotovoltaice sunt o investiție cu un randament financiar stabil, cu o perioadă de recuperare a investiției de aproximativ 5-7 ani.
  • Contribuie la protecția mediului - Folosirea energiei solare pentru a alimenta operațiunile companiei contribuie la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și la protejarea mediului.
  • Independența energiei - Sistemele fotovoltaice permit companiilor să devină mai puțin dependente de sursele tradiționale de energie, care pot avea costuri fluctuante și sunt de peste cinci ani într-o creștere accentuată.
  • Îmbunătățirea imaginii de brand - Companiile care utilizează energie verde pot descoperi o îmbunătățire a imaginii de brand și o creștere a loialității clienților.

Zenergetic Solar poate oferi servicii complete de instalare a sistemelor de panouri fotovoltaice uz industrial, astfel încât compania ta să poată beneficia de aceste avantaje. Contactați-ne pentru a afla mai multe despre cum vă putem ajuta la implementarea unei soluții de panouri fotovoltaice pentru afacerea dvs.

CERE O OFERTĂ

Indiferent de zona în care te afli, spațiul disponibil și investiția inițială, noi te putem ajuta să reduci dependența de companiile de energie electrică cu până la 60%. Descoperă cum!

Sisteme de panouri fotovoltaize uz industrial pot fi finanțate

Finanțare prin Electric-Up

Programul Electric-Up din Romania se adresează pe IMM-uri și companii din sectorul HORECA, cu scopul de a-și dezvolta sectorul de energie din surse regenerabile și de a crește eficiența energetică prin construirea infrastructurii necesare pentru o rețea de transport fără impact negativ asupra mediului.

Programul oferă finanțare nerambursabilă IMM-urilor, reprezentând un sprijin important pentru antreprenorii români, mai ales în contextul pandemiei Covid-19. Companiile mici și mijlocii, precum și cele din HORECA, au oportunitatea de a obține fonduri necesare pentru investiții, dezvoltându-și afacerile și contribuind la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră. Finanțarea poate acoperi până la 100% din cheltuielile eligibile, reprezentând o opțiune inteligentă pentru orice antreprenor care vrea să investească în viitorul afacerii sale.

Pentru a participa la proiectul Electric-Up pentru IMM și HORECA și a obține finanțare nerambursabilă, trebuie să te înscrii în program și să urmezi pașii necesari pentru obținerea finanțării.

Pentru a-ți crește șansele de reușită a proiectului, este bine să te bazezi pe un partener cu experiență în domeniu, care să îți pună la dispoziție resursele necesare. Zenergetic Solar îți oferă sisteme fotovoltaice cu putere instalată cuprinsă între 20kWp și 100kWp, precum și stații de încărcare pentru mașini electrice de cel puțin 22kW. Pe lângă acestea, vei avea constant la dispoziție o echipă de specialiști dedicată, care îți va oferi consultanță pe tot parcursul proiectului, inclusiv pe parte de servicii post-vânzare.

CONTACTEAZĂ-NE
Fii independent. Alege panourile fotovoltaice off-grid

SISTEM PANOURI FOTOVOLTAICE OFF-GRID

Sistemele de panourile fotovoltaice off-grid Zenergetic sunt ideale pentru locuințele care nu au acces la rețeaua de distribuție a energiei electrice și funcționează complet separat de aceasta. Acestea sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de sisteme fotovoltaice cu stocare sau sisteme independente, deoarece utilizează baterii pentru stocarea energiei electrice generate de panourile solare.

Structura sistemului off-grid include panouri fotovoltaice, un controler de încărcare, baterii și, opțional, un generator de rezervă. Invertorul conectează bateriile la linia electrică din locuință și, eventual, la generator. Acest generator poate fi utilizat ca o sursă suplimentară de energie în cazul în care sistemul nu poate genera suficientă energie electrică.

În zonele mai izolate, instalarea unui sistem de panourile fotovoltaice off-grid poate fi o soluție mai rentabilă decât racordarea la rețeaua de distribuție a energiei electrice, din punct de vedere al costurilor.

Având un sistem de panourile fotovoltaice off-grid Zenergetic, dacă locuiți în zone mai izolate puteți avea acces la o sursă fiabilă de energie electrică, independentă și fără a fi nevoie să vă bazezați pe rețeaua națională. În acest fel, orice casă poate avea propriul sistem de panouri fotovoltaice funcțional.

CERE O OFERTĂ

Despre Compensarea Cantitativă

În data de 31 decembrie 2021, s-a aprobat programul de compensare cantitativă a energiei electrice produse și livrate în rețeaua națională. Acest lucru înseamnă că orice kilowatt-oră injectat în rețea prin intermediul sistemului fotovoltaic va putea fi consumat în decurs de 24 de luni. Începând cu 1 mai 2022, programul de compensare cantitativă a energiei injectate în rețea versus energia preluată din rețea este în vigoare și oferă proprietarilor de sisteme fotovoltaice posibilitatea de a-și optimiza utilizarea energiei produse.

Despre Compensarea Cantitativă

SERVICII COMPLETE DE INSTALARE SISTEME PANOURI FOTOVOLTAICE

Zenergetic Solar îți oferă servicii complete în adevăratul sens al cuvântului. Nu te ocupi tu de dosarul de "Prosumator" și nici de alte documentații. Tu trebuie doar să completezi cererea de ofertă iar noi ne ocupăm de restul.

Colectarea informațiilor inițiale

Zenergetic Solar începe cu colectarea de informații despre consumul de energie electrică, planurile de utilizare a energiei în viitor, puterea contractată și locația imobilului. Acestea sunt esențiale pentru a determina obiectivele și necesitățile clientului în privința unui sistem fotovoltaic.

Analiza și configurarea sistemului

Pe baza informațiilor colectate, Zenergetic Solar determină puterea necesară a sistemului și configurarea acestuia. Alegerea furnizorilor de materiale și echipamente și estimarea costurilor sunt etape cruciale în acest proces. Zenergetic Solar întocmește o ofertă detaliată a lucrării, care include discuții tehnice și vizite la locație.

Contractarea și instalarea panourilor

După ce ofertă a fost acceptată, Zenergetic Solar întocmește contractul și factura de avans, efectuează aprovizionarea și programarea transportului și instalării. Transportul, instalarea mecanică și electrică a echipamentelor sunt ultimele etape înainte de a începe să fii "Prosumator".

Mentenanță panouri fotovoltaice

Zenergetic Solar de specialiști se asigură că sistemul tău fotovoltaic rămână în stare perfectă de funcționare pentru a maximiza producția de energie electrică și a preveni problemele tehnice. Serviciile noastre de mentenanță garantează durabilitatea și performanța sistemului pe termen lung.